top of page

Partnerski odnosi

V partnerstvu se prve najmočnejše povezave ustvarijo na hormonski ravni (sex špila, vse špila), nato energijske, kar pa vaju oba skupaj povezuje v vajino skupno Auro.

Ko je vajina skupna Aura močno povezana, je nemogoče ustvariti prostor, da se v to vmeša tretja oseba.

V Partnerstvu velja "take it or leave it". Vsak mora najprej pri sebi razčistiti, brez, da vpliva na drugo osebo. Vsak ima pravico izstopiti iz odnosa. Seveda ni pa nujno.

Vedno obstaja možnost, da začnete delati na sebi in sprejemati partnerja takšnega kot je.

REZULTATI SO POTEM VRHUNSKI.

Bosta v PARTNERSKEM ODNOSU sprejeli pravila igre, si že v samem začetku postavila meje in kaj sploh pričakujeta od odnosa, kaj bosta tolerilara in kaj ne.

Na terapiji PARTNERSKI ODNOSI, se vedno dela na posameznem partnerju. Nikoli in nikdar ne smeš ti spreminjati drugega.

Vedno najprej vprašaj sebe, kaj lahko storiš TI PRI TEM.

V večini primerov je tvoj partner ogledalo tvoje notranjosti in verjemite, da je prišel ravno za to v vaše življenje z namenom, da vas nekaj nauči. V bistvu ste ga sami priklicali v svoje življenje (podzavestni vzorci). Dokler ne razrešite tega odnosa, se vam bo vse skupaj še naprej vrtelo v začaranem krogu. Lahko iz odnosa izstopite, vendar boste dobili enako nalogo (lekcijo) z drugo osebo, dokler lekcija ne bo osvojena.

Pri sami terapiji partnerstva se dotakneva sledečih energijskih področij partnerskih odnosov:

1. dajete kompliment drug drugemu,

2. se zahvaljujete drug drugemu,

3. ohranjata zdravo privlačnost drug do drugega,

4. prijateljstvo v odnosu,

5. razumevanje v odnosu,

6. delite svoje osebne težave drug z drugim,

7. ste uslužni v partnerstu drug do drugega,

8. ljubezen v odnosu,

9. ZAUPANJE.

Pri tem je bistveno, da spremeniva vaš odnos do vašega partnerja. Greva v vaše pretekle dogodke in travme, ki so posledično pripeljali do stanja v katerem ste se znašli.

Največkrat gre tu za vaš odnos tako do mame, kot do očeta. Delujete večinoma z istimi, podobnimi vzorci, kot vaši starši.

Vaša Duša se je odločila izkusiti ta odnos do partnerja in do svojih staršev, da vse to predelate.

S tem vaša Duša raste.

Predelati je potrebno TA odnos, NUJNO.

Potem, ko ugotoviva vaša negativna prepričanja, vzorce, občutke jih s ThetaHealing terapijo v vaši pozavesti potegneva, počistiva, prekličeva, ter nalożiva in zamenjava z novimi pravimi, pozitivnejšimi.

S tem začnete delovati na povsem drugih, višjih, pozitivnejših miselnih frekvencah, kot so občutki  radosti, ljubezeni, hvaležnost, notranjega  miru ...

Partner to na nezavednem začuti in partnerski odnosi se lahko zelo hitro in  pozitivno začnejo spremenijati in popravljati.

Ena redkih stvari, ki jih je v ThetaHealingu ne moremo in ne smemo nalagati v podzavest, da bi vas morala druga oseba brez kompromisno ljubiti.

bottom of page