top of page

Thetahealing terapija

ThetaHealing terapija je najmočnejša kanalizirana metoda. Z njo izredno uspešna in učinkovita dostopam v Theta stanju v vašo podzavest.

Tekom pogovora ugotoviva katera so vaša negativna prepričanja, negativni občutki, čustva in kje so glavni koreni vaših težav. Vse bolečine in poškodbe, ki se vam zgodijo, pa imajo nek vzrok, ki izvira iz dogodkov vaše preteklosti, tekom vašega življenja.

V teh primerih se povezujem v prostor in čas in te dogodke popolnoma brez problemov razrešujem, preklicujem, odstranjujem in razpuščam.

Zelo pomembno je, da te dogodke poiščeva, se vrneva v njih in jih v samem korenu odpraviva. Potem so možne tudi do 100 % takojšne ozdravitve.

Sliši se neverjetno, paksa pa pove svoje.

Med samo terapijo iz vaše podzavesti potegneva, razrešiva, prekličeva, ter razpustiva vse vaše negativne občutke, prepričanja, programe, vzorce, ki so se vam usedali v vašo podzavest tekom vašega življenja in jih nadomestiva z novimi, pozitivnejšimi.

Vaša podzavest v več kot 90 % upravlja z vašimi občutki in mislimi, vi pa z njimi nezavedno ustvarjate in priklicujete dogodke v svoje življenje. 

Ena terapija je izredno naporna in lahko traja tudi do 3 h ali več. Uspešnost ene terapije je že do 100 % izboljšati vaše trenutno zdravstveno stanja za vedno.

Pedlagam, da se šele po 21 dneh terapija ponovi. Vaši novi vzorci rabijo čas, da se popolnoma varno usedejo v vašo podzavest. Vse pa je odvisno od vaših globokih korenov prepričanj, kako globoko so porinjeni, potlačeni v vašo podzavest, srčno čakro ali v vaše fizično telo, kot energijski vakumi, blokade. Ti energijski vakumi pa vam ustavljajo energijsko pretočnost vašega telesa.

Opravljam hipno terapije vseh vaših zdravstvenih težav, bolezni, hipno odpravljanje bolečin, poškodb, celjenja ran, bolečin po raznih nesrečah, operacijah, tudi če so že trajne, avtoimune, kronične in so se vam zgodile celo v vaši mladosti.

Odstranjujem in zdravim travme, depresijo, anksioznost, panične napade, psihične stiske, psihične pritiske, energijske napade, strah, zamere, obžalovanja, izdaje, zavrnitve, stres, negotovost, osamljenost, negativno kolektivno zavest, negativne podzavestne vzorce, razne manipulacije z vami, ter vso tujo energijo, ki se je naselila v vas.

Odstranjujem in počistim vso agresijo, jezo, izdaje, zavrnitve, zamere,bes, tako do sebe, kot do drugih. Obžalovanja, kaj ste naredili narobe in kaj niste naredili v življenju prav. Maščevanja, ki jih skozi to posledično gojite do drugih. S tem vam zelo močno pade vaša samopodoba.

Ti občutki vam najbolj razjedajo vašo podzavest in posledično se ne morete spreminjati, ter premakniti naprej. Potem pa se vse to sprevrže še v jezo in kasneje celo v maščevanje, ter agresijo. Še hujša pa je podzavestna agresija, ki se je niti ne zavedamo.

 

S TheraHealingom se zelo uspešno odstranijo vse negativne posledice jemanja zdravil, različnih cepiv, negativnih posledic narkoz, rentgenov, tudi kemoterapij ...

Preprosto se povežem v čas in prostor in to odstranim, seveda v kolikor je to v vaše najvišje in najboljše dobro.

Odstranjujem tudi negativne energije bivanja v bolnišnicah, kjer se navzamete negativnih energij, tudi med operacijo, drugih zelo bolnih ali celo smrtno bolnih bolnikov.

Te energije se imenujejo, kot prosto plavajoči spomini in zelo slabo vplivajo na vaše duševno, psihično in zdravstveno stanje. To občutite, kot neko slabo energijo okolice, ki se vas drži, pa v bistvo sploh ni vaša. Obvezno je potrebno to počistiti, ko pridete iz bolnice, še sploh če ste bili operirani in ste te energije prevzeli tekom operativnega posega. 

V kolikor so otroci mlajši od 8 let in imajo zdravstveno nerazjasnjene simptome, zdravstvene težave in zdravniki  tavajo v začaranem krogu. 

Takrat priporočam terapijo skupaj s starši, zaželjena nujno biološka otrokova mati in preko nje razrešujeva otrokovo zgodnje otroštvo, porod in tudi, ko se je še razvijal v maternici. S tem se počiti predvsem vsa  nesprejetost pri otroku in naloži občutek varnosti in ljubezni. Taki otroci v veliko primerih padejo kasneje v življenju tudi v močno depresijo in v občutke nesprejetosti.

ZELO POMEMBNO PRI RAZREŠEVANJU TEŽAV OTROK.

Pri ženskah je nujno potrebno počistiti vse splave, jemanja kontracepcijskih tablet, ter počistiti vse zapoznele cikle menstruacij. 

Tako pri moških, ter ženskah počistiti vso hormonsko neravnovesje in neravnovesje bio kemičnih procesov v telesu in jih uravnovesiti.

Naredim tudi ENERGIJSKO ZAŠČITO, ki vas ščiti pred slabo energijo iz okolice.

Moja obveza in naloga je, da izpolnim vaša pričakovanja. Pri terapiji vztrajam, dokler ne doseževa vam zadovoljivega rezultata.

PRI  THETAHEALING TERAPIJAH ZDRAVLJENJ PRAKTIČNO NI OMEJITEV.

bottom of page