top of page

Lightkeeper Healing terapija

PNG-file-logo-4.png

LIGHTKEEPER Healing terapija je popolnoma varna in blažilna metoda zdravljenja.

Deluje z močjo energije pretoka svetlobe, ki gre skozi vaše telo.

Je popolnoma neboleča, varna in izredno hitra ter zelo učinkovita in lahkotna ter blažilno deluje na vaše telo. Že do 20 minutna terapija odpravlja vaše težave.

Primerna je tudi za otroke od 10. leta starosti naprej. V kolikor ima otrok resnejše zdravstvene probleme in je nujno potrebna izredna urgentna pomoč, lahko izvajam terapijo tudi mlajšim, a le pod pogojem privolitve staršev ali skrbnikov. Zgornja starostna meja terapije ni omejena.

Gre za popolnoma novo skanalizirano tehniko, 100.000-krat močnejšo od Reikija.

LIGHTKEEPER HEALING je izredno uspešna in močna terapevtska metoda zdravljenja bolezni, avtoimunih bolezni, celo raka, bolečin, opeklin, ureznin, raznih pikov, poškodb, zategnjenosti, pooperativnih posegov, celjenja, trenutnih slabosti ...

Prav tako zelo uspešno deluje pri odpravljanju  travm, depresije, anksioznosti, paničnih napadov, psihične stiske, psihičnih pritiskov, stresa, negotovosti, osamljenosti ...

Primerna je tudi za rezanje negativnih karmičnih in eteričnih vezi, tako čustvenih, kot fizičnih. To so vezi, s katerimi smo negativno povezani s partnerjem, z našimi bližnjimi, sorodniki, sodelavci, prijatelji in nam povzročajo izredno slabe odnose z njimi. V primeru, da pri odnosu ne gre zgolj za karmično poravnavo, sam odnos ostane, vendar pa se napetost odnosa sprosti.

V prostoru se s to metodo lahko postavi SVETLOBNI ENERGIJSKI STEBER, ki je namenjen izboljšanju pozitivne energije in močno pripomore k uspešni terapiji. Ta steber omogoča še več dnevne nadaljne terapije, ko nisem več povezan z vami. Za kaj služi svetlobni steber, je odvisno od namena, ki ga podam. Rezultati in odzivi so vrhunski. Steber ima izredno močno terapevtsko zdravilno energijsko moč. Postavlja se lahko tudi na daljavo. Omejitev delovanja stebra, določim sam po potrebi.

Pri hudih zdravstvenih stanjih se v telo lahko po sami terapiji še inicira ZDRAVILNA ENERGIJSKA KROGLA, ki izvaja do približno 14 dni energijsko terapijo zdravljenja na kritičnem delu telesa in izredno močno prispeva tudi h končnemu uspehu zdravljenja.

V kolikor je zdravilna energijska krogla potrebna, se odločim sam po intuiciji.

ČIŠČENJE NEGATIVNE ENERGIJE IN ZAŠČITA

Iz vas odstranim vso negativno energijo, ki se vam je nabirala tekom vašega življenja, doma, v službi, pri vašem vsakodnevnem življenju.

Po čiščenju vam naredim še ENERGIJSKO ZAŠČITO.

Po terapiji se boste počutili popolnoma lahkotni, prerojeni in sproščeni.

 

bottom of page